Hirdetés

egzotikuslakberendezes.lap.hu / Szövetek, kárpitok, szőnyegek, tapéták

Szövetek, kárpitok, szőnyegek, tapéták

natúr alapanyagból növényi rost szőnyegek

Szőnyegek, karnisok és függönyök olcsón a Fancy Home-nál

Kárpitos munkák, szövetek minden mennyiségben!

Kézicsomózású, eredeti iráni /perzsa/ és afgán szőnyeg, kelim kínálat széles minőség, -minta, -méret és ár választékban.

Gyönyörű keleti nomád szőnyegek falra, földre, takarók, használati és dekorációs tárgyak

A kézzel készült mintás indiai ágytakarók

A Naturflor természetes anyagból (szizál, gyapjú, kókusz, tengerifű, papír) készített, egészséges szőnyegek, padlószőnyegek, futószőnyegek importőre. A világ egzotikus tájairól származó szőnyegeinket egyedi méretre készítjük, beszegjük, házhoz szállítjuk. Padlószőnyegeink lerakásához a természetes anyagok burkolásában jártas szakembereket ajánlunk.

NOVO HOME Lakberendezési Bemutatóterem és Üzlet Budapest VI. kerületében a Király utcában található. Bemutatótermünkben mindent megtalál ami a lakásához, házához, üzletéhez szükséges. Lakberendezőink megtervezik az Ön otthonát, üzletét és bemutatótermünkb

Orient Szőnyegház

Árnyékolástechnika, árnyékoló, függöny, pliszé, roló, roletta, reluxa, karnis, lakástextil. Díjmentes helyszíni felmérés Budapesten és környékén. A díjmentes helyszíni felmérés keretében Önnek lehetősége van szakértő segítséggel, otthonában kiválasztani a megfelelő árnyékoló anyagokat és a legjobb megoldást.

Keleti szőnyeg, perzsaszőnyeg

Szőnyeg, padlószőnyeg, futószőnyeg, gyermek szőnyeg

Egyedülállóan széles ajándékválasztékot és számos személyre szóló, különleges ajándékot talál. Különleges ajándék ötletek és egyedi ajándékok weboldala mindazoknak akik szeretteiket, barátaikat és ismerősüket kívánják meglepni.A Pigniczki és Társa Bt. tex

A Pigniczki és Társa Bt. 2005 óta foglalkozik rongyszőnyegek szövésével. Gyapjú és egyéb textil alapanyagokból készülnek a lakások díszét jelentő rongyszőnyegek. A Társaságunk rongyszőnyeg kínálata megtekinthető az 1ajandek.hu webáruház rongyszőnyeg alold

Biobútor termékcsaládok széles választékban!

Textiltervező iparművész

Válasszon mediterrán típusú függönyeink közül! A visszafogottabb stílustól az élénk színekig válogathat minden függönytípus közül! Az átlátszó függönyöktől a sötétítő függönyökön át a karnisokig mindent megtalál, mindent jó minőségben! Alkossa meg pár kattintással álmai függönyét: mi leszállítjuk Önnek! Ha nem biztos a dolgában keressen minket bátran, segítünk!

Meghatározás:

A keleti világ vagy éppen a közép és dél amerikai kultúrában jellemző lakberendezési tárgyak egzotikumnak számítanak, de már alig-alig luxusnak. Éppen ezért gyűjtöttük össze, az egzotikus lakberendezési tárgyakat, ezzel is megkönnyítve az ez iránt érdeklődők dolgát.

A keleti világ vagy éppen a közép és dél amerikai kultúrában jellemző lakberendezési tárgyak egzotikumnak számítanak, de már alig-alig luxusnak. Éppen ezért gyűjtöttük össze, az egzotikus lakberendezési tárgyakat, ezzel is megkönnyítve az ez iránt érdeklődők dolgát.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Szövetek, kárpitok, szőnyegek, tapéták
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés